Kysymyksiä CalmBedistä

CalmBed voi edesauttaa lemmikkisi rentoutumista älykkään muotoilunsa ansiosta. Korotetut reunat saavat lemmikkisi tuntemaan olonsa turvalliseksi. CalmBedin materiaali on ylellinen tekoturkis, mikä muistuttaa lemmikkiä emon turkista luoden lisää turvallisuuden tunnetta.

Suhtaudumme tuotantoprosessiimme ylpeydellä ja käytämme ainoastaan korkealaatuisimpia materiaaleja. Pedin tulee olla mukava, joten käytämme ekstrapaljon täytettä.

Suhtaudumme tuotantoprosessiimme ylpeydellä ja käytämme ainoastaan korkealaatuisimpia materiaaleja. Pedin tulee olla mukava, joten käytämme ekstrapaljon täytettä.

Suosittelemme, että asetat CalmBedin kuivumaan tasaiselle pinnalle.

Katso interaktiiviset koko-oppaamme kultakin tuotesivulta. Jos et siltikään ole varma oikeasta koosta, lähetä sähköpostia ystävälliselle asiakaspalvelutiimillemme, joka auttaa mielellään oikean koon valitsemisessa.

CalmBed on saatavilla ainoastaan verkkokaupastamme. Myymme ilman välikäsiä pitääksemme hintamme niin edullisina kuin mahdollista.

Vaikka olemmekin melkein varmoja siitä, että koirasi tulee pitämään CalmBedistään, tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun. Lemmikkisi saa testata CalmBediään jopa 30 päivän ajan.

Kysymyksiä toimituksesta

Toimitus on ilmainen! Kuljetusajat riippuvat siitä, missä päin Suomea asut, mutta yleensä toimitus kestää 2–4 päivää.

Ei, sinun ei tarvitse maksaa tullimaksuja. Kun ostat meiltä, ei tilaukseesi liitetä ylimääräisiä maksuja.

Varastomme sijaitsee Skånessa, Ruotsissa. Tämä mahdollistaa nopeat toimitusajat Suomesta tehtyihin tilauksiin, eikä toimituksiin liity muita piilokuluja.

Totta kai, kunhan tilaustenkäsittelytiimimme ei vielä ole lähettänyt tilaustasi matkaan.

Jos tilausta ei vielä ole lähetetty, niin lähetä meille sähköpostia niin pian kuin mahdollista, jotta voimme korjata osoitteen. Jos tilauksesi on jo lähetetty, pyrimme selvittämään kuljetuspalvelun kanssa, kuinka ohjata tilauksesi oikeaan osoitteeseen.