CalmBedin missio

Koirat ovat tunnetusti ihmisen parhaita ystäviä, ja meidän missiomme on auttaa niitä saamaan parhaat mahdolliset unet. CalmBed on uskomaton uusi koiranpeti, joka on noussut suoranaiseksi ilmiöksi Suomessa. Me kiinnitämme tavallista enemmän huomiota lemmikkien unitottumuksiin ja autamme torjumaan koirien ahdistusoireita ennennäkemättömällä tavalla.

KOIRASI TERVEYDEN MERKITYS

Kaikki me tarvitsemme riittävästi hyvää yöunta voidaksemme hyvin ja elääksemme onnellista elämää. Unen puute voi johtaa fyysisiin ja henkisiin ongelmiin.

Sama pätee myös koiriin! Toivoisimme, että lemmikkimme eläisivät ikuisesti, mutta valitettavasti niiden elämä on lyhempi kuin meidän ihmisten. Tästä syystä haluamme auttaa sinua ja lemmikkiäsi saamaan kaiken irti arvokkaasta yhteisestä ajastanne.

AHDISTUKSESTA KÄRSIVIEN KOIRIEN MÄÄRÄ LISÄÄNTYY

Erään julkaistun tutkimuksen mukaan Suomessa on noin miljoona koiraa. Näistä miljoonasta koirasta noin 40 % kärsii ahdistuksesta jossain elämänsä vaiheessa. Näinkin huolestuttavaa tilastoa ei tulisi jättää huomiotta – kenenkään ei tulisi kärsiä ahdistuksesta, ei varsinkaan rakkaiden lemmikkiemme.

Tarjoamalla koiralleen rakastavan ympäristön ja lisäämällä siihen rauhoittavan koiranpedin, ovat lukuisat asiakkaamme havainneet positiivisia vaikutuksia lemmikeissään: enemmän heiluvia häntiä, pidempiä unia ja vähemmän ongelmakäyttäytymistä.

MIKSI CALMBED ON MARKKINOIDEN PARAS KOIRANPETI

Käyttömukavuus ja turvallisuudentunne ovat kaksi pedin tärkeintä ominaisuutta. Äärimmäisen mukava turkismainen materiaali tarjoaa perustan upealle pedille, joka rauhoittaa koirasi hermoston ja saa sen rentoutumaan nopeammin.

Ylisuuret korotetut reunat ja ekstrapitkä tekoturkis luovat suojan koirallesi. Sitä vasten käpertyminen muistuttaa koiraasi sen emosta tarjoten sille kaiken tarvitsemansa lämmön sekä turvallisuudentunteen.

Lisätäyte ja vedenpitävä pohjamateriaali ovat ominaisuuksia, joita ei useimpien kilpailijoidemme tuotteista löydy. Nämä ominaisuudet erottavat meidät joukosta – tuloksena on ensiluokkainen, koirasi elämänlaatua parantava tuote!

CalmBed on täydestä sydämestään omistautunut parantamaan lemmikkien ja niiden omistajien lepoa ja unta. Minun elämässäni on eräs koira, joka on tehnyt siitä miljoona kertaa parempaa vain pelkällä olemassaolollaan. Suloinen pomeraniani Sally tykkäsi välittömästi uudesta CalmBedistään. Sally kärsi eroahdistuksesta ollessani asioilla, mutta CalmBed on auttanut valtavasti. Nykyisin Sallyllä ei ole ongelmia yksinolossa, kunhan sillä on mukava CalmBedinsä, johon käpertyä.

Meillä CalmBedillä tavoitteenamme on tarjota uusia ja innovatiivisia tuotteita, joista on apua koirille ja niiden omistajille. Arvostamme asiakkaidemme tukea, ja odotamme innolla pääsevämme auttamaan sinua ja parasta ystävääsi elämään mukavampaa ja entistä onnellisempaa elämää!

Ystävällisin terveisin

CalmBedin perustaja